WK zeezeilen in Scheveningen met budget van 350.000 euro: ‘Het is echt schaken op zee, maar niet te vergelijken met de Volvo Ocean Race’

WK zeezeilen in Scheveningen met budget van 350.000 euro: ‘Het is echt schaken op zee, maar niet te vergelijken met de Volvo Ocean Race’
Nauticlink.com (Nederland)

Scheveningen – Een vergelijking tussen de Volvo Ocean Race en The Hague Offshore Sailing World Championship, zoals het WK zeezeilen officieel heet, gaat volledig mank. “Als de Volvo Ocean Race de marathon is, dan zijn wij de kortebaanwedstrijden,” zegt Marcel Schuttelaar, voorzitter van de Jachtclub Scheveningen en van de organisatie. “De 24 uur van Le … “WK zeezeilen in Scheveningen met budget van 350.000 euro: ‘Het is echt schaken op zee, maar niet te vergelijken met de Volvo Ocean Race’” verder lezen
WK zeezeilen in Scheveningen met budget van 350.000 euro: ‘Het is echt schaken op zee, maar niet te vergelijken met de Volvo Ocean Race’