Zeilster Carolijn Brouwer: ‘Mijn enige uitdaging in een nieuwe Ocean Race is nu nog schipper te zijn op een Nederlandse boot…’

 

Zeilster Carolijn Brouwer: ‘Mijn enige uitdaging in een nieuwe Ocean Race is nu nog schipper te zijn op een Nederlandse boot…’
Nauticlink.com (Nederland)

Scheveningen – Een aantal dagen na de finish van de Volvo Ocean Race oogt Carolijn Brouwer, Nederlands succesvolste zeilster, opvallend fris. De racestress van de afgelopen acht maanden lijkt haar nauwelijks te hebben gedeerd. Ze heeft tientallen interviews op het programma staan, maar draagt geen make-up. Het trainingspak met haar naam groot op de rug … “Zeilster Carolijn Brouwer: ‘Mijn enige uitdaging in een nieuwe Ocean Race is nu nog schipper te zijn op een Nederlandse boot…’” verder lezen
Zeilster Carolijn Brouwer: ‘Mijn enige uitdaging in een nieuwe Ocean Race is nu nog schipper te zijn op een Nederlandse boot…’